На сайті:

На сайті 243 гостей та відсутні користувачі

Майстер-клас для майстрів слова

07.03.24

IMG-fe912a369394049adecce30192d247b1-V6 березня у групі вчителів української мови і літератури (курси підвищення кваліфікації педагогів в Івано-Франківському інституті післядипломної педагогічної освіти)   відбулася цікава зустріч. Ольга Белей, учителька ліцею № 25 Івано-Франкіської міської ради, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель, провела майстер-клас   «Творчопис. Як перестати жалітися на невмотивованих учнів і почати творити разом з ними» (за книгою Марії Титаренко «Не музи, а м'язи: 50 вправ з творчопису»).

Ольга Ярославівна презентувала огляд ключових ідей книги,   практичні поради щодо їх застосування в навчальному процесі. Філологам запропоновано різноманітні вправи, спрямовані на розвиток умінь пояснювати значення фразеологізмів, з'єднувати початок і кінець афоризмів. Учасники майстер-класу були заохочені до креативного мислення та власних експериментів зі змістом та формою творів, мали можливість виявити творчий потенціал та використати уяву, пишучи невеликий художній твір про крапку та уявляючи себе певною сторінкою тексту... Вчителі зачитували неймовірно творчі роботи, ділилися досвідом.

Щиро вдячні Ользі Ярославівні за професійну майстерність, цікаві ідеї, які успішно можна буде використовувати на уроках словесності, за щирість та людяність.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити