На сайті:

На сайті 288 гостей та відсутні користувачі

Організаційно-методичний супровід управлінської діяльності керівників ЗЗСО в нових умовах

07.03.24

1Відповідно до річного плану роботи ІФОІППО 7 березня 2024 року відбулася  фасилітативна зустріч для директорів ЦПРПП, працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагогів в ТГ з теми «Організаційно-методичний супровід атестації педпрацівників та управлінської діяльності керівників ЗЗСО в нових умовах: основні акценти».

Розпочали зібрання зі флешмобу, приуроченого 210 річниці з дня народження Великого Кобзаря: цитували рядки поезій Тараса Шеченка, що найбільш актуальні в умовах сьогодення. 

У ході зустрічі працівники освітніх установов ознайомилися і  проаналізували нормативно-правовові документи щодо забезпечення організаційно-методичного супроводу атестації педагогічних працівників в ЗЗСО та визначили акценти завершального етапу цього процесу (З. Король, голова Івано-Франківської обласної профспілки працівників освіти і науки  України).

За запитами слухачів  також обговорити наступні питання:

  • Оцінювання та самооцінювання освітньої діяльності в ЗЗСО: виклики та перспективи (А.Дутчак, методистка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО);
  • Експертна освітня діяльність працівника відділу (управління) освіти, відповідального за професійний розвиток педагогів в ТГ (О.Нижник, завідувачка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО).

Учасники зібрання мали можливіть ознайомитися  з ресурсами ОДГ/ОПЛ для навчання погодженню спільних правил та конструктивному вирішенню конфліктів за проєктом DECIDE «Стаємо сильнішими разом» через участь в активностях, які провели майстер-тренери даного проєкту О.Нижник,  А.Дутчак та Г.Пониполяк.

Під час управлінських діалогів учасники обговорили актуальні питання організаційно-методичного супроводу організації освітнього процесу в нових умовах, а також відзначили ефективність і ресурсність фасилітативної зустрічі та висловили побажання подальшої співпраці.

Додати коментар

Захисний код
Оновити