На сайті:

На сайті 64 гостей та відсутні користувачі

Інтервізійні групи практичних психологів

19.04.24

20240419 112206З метою профілактики професійного вигорання, збереження ментального здоров'я та фахової підтримки працівників психологічної служби Івано-Франківським обласним центром практичної психології і соціальної роботи проводяться інтервізійні групи для практичних психологів та соціальних педагогів закладів професійно-технічної освіти та закладів освіти обласного підпорядкування.

Перші засідання інтервізійних груп відбулися 12 та 19 квітня на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Фасилітаторами зустрічей були методисти ОЦППСР Оксана Хомин та Тетяна Глуханюк.

Учасники засідань розглянули складні кейси, поділилися досвідом, виявили спільні проблеми та обговорили їх шляхи подолання, а також отримали професійні рекомендації щодо покращення якості та підвищення ефективності своєї діяльності. Інтервізійні зустрічі стимулюють розвиток професійних та особистісних якостей фахівців. Практичні психологи закладів професійно-технічної освіти доєдналися до опитування, яке проводиться для педагогічних працівників щодо вивчення психологічного благополуччя в умовах невизначеності.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити