На сайті:

На сайті 132 гостей та відсутні користувачі

08.08.2012

На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 25.05.2012 року №627 «Стосовно вивчення стану готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти» в період з 07 по 21 серпня 2012 року проводиться Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа». Захід здійснюється у формі відвідування делегаціями районів та міст однієї області навчальних закладів районів та міст іншої області.

Відповідно до затвердженого графіка 08.08.2012 року делегація у складі начальника головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації Зінаїди Андріївни Болюк, заступника начальника головного управління освіти і науки Марії Михайлівни Мрічко, ректора Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Романа Миколайовича Зуб’яка, заступника голови обкому профспілки педагогічних працівників Зоряни Ярославівни Король та начальників районних (міських) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів), голів районних (міських) профспілок працівників освіти, завідувачів районних (міських) методичних кабінетів ознайомилася з підготовкою навчальних закладів Чернівецької області до 2012/2013 н. р.

Михайло Йозефович Бауер, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації привітав гостей та презентував систему освіти області. У ході зустрічі дискусійними стали питання щодо виховання дітей віком від 1 до 3 років, обслуговування малокомплектних шкіл, доступу населення краю до мережі Інтернет, упровадження ІСУО, технічного обслуговування шкільних автобусів.
Наступним етапом Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» стала робота представників делегацій у загальноосвітніх навчальних закладах області за окремими графіками.

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити