На сайті:

На сайті 137 гостей та відсутні користувачі

econom prakruk

 

 

Практикум з основ економіки (11 клас). Навчальний посібник. – Івано-Франківськ: ОІППО, 2011. – 41 c.

 

Даний практикум містить сім практичних робіт, структурованих до чинної програми (11 клас), академічного рівня, за редакцією Радіонової І. Ф. та адресований учням загальноосвітніх навчальних закладів для глибшого засвоєння матеріалу, набуття ними практичних навичок.
formyvan guttev kompetent

 

Формування життєво компетентної особистості: тенденції та перспективи. Матеріали обласної науково-практичної конференції (м. Івано-Франківськ, 28–29 квітня 2011року). Упорядники: Фляк О. О., Риндич О. М. – Івано-Франківськ: ОІППО, 2011. – 154 с.

 

У виданні представлено матеріали учасників науково-практичної конференції “Формування життєво компетентної особистості: тенденції та перспективи” – науковців, працівників органів управління освітою, керівників загальноосвітніх навчальних закладів, практичних психологів, класних керівників, у яких висвітлено наукові бачення окресленої проблеми й шляхи її вирішення, досвід практичної діяльності з актуальних проблем управління й виховання.
osvita prukarp 12

 

  • Довідкове видання. «Освіта Прикарпаття». – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2012.  – 65 с.

  • У довідковому збірнику представлено здобутки освіти Івано-Франківщини за 2011/12 н.р. та перспективи на 2012/13 н. р.
Видання може бути корисним для керівників навчальних закладів, педагогічних колективів системи післядипломної освіти, а також усіх, хто цікавиться питанням розвитку освіти.
vse wo mav chornovil

 

В’ячеслав Чорновіл. «Все, що мав у життю, він віддав для одної ідеї…» (матеріали до навчально-виховних занять). – Івано-Франківськ: ОІППО, 2012. – 152 с.


У даному виданні творча група педагогів Прикарпаття пропонує освітянам науково-методичні матеріали до навчально-виховних занять. Посібник містить розділи, що розкривають віхи життєпису В’ячеслава Чорновола, подає розробки відповідних уроків і позакласних заходів, декілька літературних творів.

Подані розробки уроків та позаурочних заходів створені учителями української мови і літератури, світової літератури, історії, виховниками Івано-Франківщини та закордоння.

Цінним доповненням до посібника є добірка текстів диктантів та переказів, які можна використати не лише на уроках української мови і літератури, але й під час проведення занять, зокрема, з історії, світової літератури, інших гуманітарних предметів та предметів художньо-естетичної освітньої галузі.

Матеріали книги стануть корисними й потрібними у повсякденній практичній діяльності учителів-предметників, класних керівників та виховників.
yrok slovesnosty

 

 

Урок словесності: реалізація змістових ліній Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти : зб. наук.-метод. матеріалів / упор. Н. Уманців, Я. Козленко, С. Худецька ; наук. ред. О. Мариновська. – Івано-Франківськ : Cупрун В. П., 2012. − 270 с.

 

У збірнику науково-методичних матеріалів подано теоретичні матеріали, методичні рекомендації, статті та розробки уроків з досвіду впровадження нових технологій, методик навчання, організації і проведення нетрадиційних за формою навчальних занять, описи передового педагогічного досвіду, що забезпечують реалізацію змістових ліній Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (освітня галузь “Мови і літератури”); розкрито досвід роботи лабораторії суспільно-гуманітарних дисциплін обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з питань підготовки педагогів-андрагогів, учителів-словесників до інноваційної діяльності з використанням нових технологій методичного менеджменту інновацій.

Видання адресоване працівникам інститутів післядипломної педагогічної освіти, слухачам курсів підвищення кваліфікації, керівникам загальноосвітніх навчальних закладів та установ системи загальної середньої освіти, іншим науковим та педагогічним працівникам.