На сайті:

На сайті 66 гостей та відсутні користувачі

shevchenko 13

 

 

“Наша дума, наша пісня не вмре, не загине…” (матеріали до навчально-виховних занять). – Івано-Франківськ, 2013.


Видання присвячене 200-річчю від дати народження Т. Шевченка. Різні категорії педагогічних працівників, а ще – небайдужі до життя і творчості Кобзаря матимуть змогу почерпнути з книги цікаві відомості знайдете роздуми про наболіле, елегію у прозі, моделі уроків тощо.

programa oblasnoi konf 13

 

 

ПРОГРАМА обласної науково-практичної конференції “Розбудова регіональної системи освіти в умовах реалізації Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року”.


Віддруковано в Івано-Франківському ОІППО. Відповідальний за випуск Роман Зуб’як. Наклад 120. – 94 с

 

iformac bulet 13

 


Інформаційний бюлетень “Дошкільні загальноосвітні, позашкільні та професійно-технічні навчальні заклади у 2012–2013 навчальному році”. – Івано-Франківськ: ОІППО, 2013. – 100 с.

 

 

У збірнику подано статистичні та аналітичні матеріали, що характеризують різні аспекти функціонування освітньої галузі Івано-Франківщини в 2012-2013 навчальному році.Видання адресоване працівникам органів департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, відділів (управлінь) освіти районних держадміністрацій та міськвиконкомів, працівникам інституту післядипломної педагогічної освіти, керівникам навчальних закладів області.