На сайті:

На сайті 73 гостей та відсутні користувачі

mater konferenc 222

 

"Інтеграція науки і практики як чинник розвитку післядипломної освіти в умовах інформаційного суспільства"


Матеріали Всекраїнської науково-практичної конференції, яка проводилась в рамка Всеукраїнського фестивалю науки та присвячувалась 25-річчю створення кафедр в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної совіти.

 

(б-7 травня 2014 року)

завантажити

za ykrainy 14

 

 

“За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ!” (матеріали до навчально-виховних занять). – Івано-Франківськ: ОІППО, 2014. Наклад 1300. – 199 с.


У виданні, присвяченому 100-річчю створення легіону Українських Січових Стрільців, творча група педагогів Прикарпаття пропонує науково-методичні матеріали до першого уроку.

Книга стане у пригоді вчителям-предметникам, класним керівникам, виховникам, а також усім, хто цікавиться історією українського січового стрілецтва.

20 stoli iluzii

 

Михайло Семкіяш. Друга половина двадцятого століття – втрачені ілюзії: книга для читання з новітньої історії. – Івано-Франківськ: ОІППО, 2014. Наклад 640. – 204 с.


Книжка розкриває причини “холодної війни”, агресію СРСР проти окремих країн соціалістичного табору, арабо-ізраїльську, американо-в’єтнамську, радянсько-афганську війни, перебіги найскладніших міжнародних конфліктів, розглядає проблематику загрози світовому порядку з боку неофашизму та лівого екстремізму тощо. Видання адресовано вчителям історії, студентам та учням, усім, хто цікавиться подіями всесвітньої минувшини другої половини ХХ століття.

 

programa konferenc 14

 

ПРОГРАМА обласних освітянських серпневих діалогів “Пріоритетні напрями та шляхи розвитку освіти області у 2014/2015 навчальному році”.


Віддруковано в Івано-Франківському ОІППО. Відповідальний за випуск Роман Зуб’як. Наклад 100. – 92 с.

 

statustuch zbirn 14

Інформаційний бюлетень “Дошкільні загальноосвітні, позашкільні та професійно-технічні навчальні заклади у 2013–3014 навчальному році”. – Івано-Франківськ: ОІППО, 2014. – 112 с. 


У збірнику подано статистичні та аналітичні матеріали, що характеризують різні аспекти функціонування освітньої галузі Івано-Франківщини в 2013-2014 навчальному році.Видання адресоване працівникам органів департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, відділів (управлінь) освіти районних держадміністрацій та міськвиконкомів, працівникам інституту післядипломної педагогічної освіти, керівникам навчальних закладів області.

prakt osnovy inform 13

 

 

 


 

Практикум з основ економіки (11 клас). Навчальний посібник. – Івано-Франківськ: ОІППО, 2014. Наклад 3000. – 49 c.


Даний практикум містить практичні роботи, структуровані відповідно до чинної програми (11 клас), академічного рівня та адресований учням загальноосвітніх навчальних закладів для глибшого засвоєння матеріалу, набуття ними практичних навичок.