На сайті:

На сайті 176 гостей та відсутні користувачі

Реалізація естонсько-українського проекту «Міксіке в Україні» в освітніх закладах області

02.12.15

SAM 2910 127 листопада 2015 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар з теми «Особливості проекту «Міксіке в Україні» та його реалізація в освітніх закладах області».

У 2014-2015 роках проект успішно реалізовувався у Львівській області. Цього року організатори прийняли рішення продовжити його реалізацію та поширити й на інші регіони України, зокрема, і на освітні заклади Івано-Франківщини. Даний проект реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства закордонних справ Естонії та сприяє розвитку зв’язків між навчальними закладами різних областей України; зміцненню зв’язків між учнями, вчителями і батьками учнів з України, Естонії та інших країн Євросоюзу.

Іванна Богоніс, координатор проекту в області, ознайомила присутніх з основними напрямами реалізації даного проекту та особливостями роботи в ньому.

Маргарита Носкова, координатор проекту в Україні, ознайомила учасників семінару з можливостями використання платформи Міксіке в навчально-виховному процесі та позашкільній діяльності, умовами участі в інтерактивних вікторинах та математичних змаганнях.

Також присутні мали можливість практично спробувати свої сили у створенні інтерактивних вправ та вікторин у рамках проекту. Під час обговорення результатів семінару учасники зазначили практичну значущість участі школярів і вчителів у запропонованих заходах, обмінялись досвідом впровадження проекту у навчальних закладах області.

SAM 2906

SAM 2904

SAM 2910

Додати коментар

Захисний код
Оновити