На сайті:

На сайті 1398 гостей та відсутні користувачі

Програма педагогічної майстерності та досягнень учителів шкіл Євразії та Південної Азії (ТEA)

22.02.16

Програма педагогічної майстерності та досягнень учителів шкіл Євразії та Південної Азії  (ТEA)  є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. Програма надає унікальну можливість учителям загальноосвітніх шкіл Євразії та Південної Азії поглибити компетентність у предметах, які вони викладають, покращити навички викладання, дізнатись більше про США. Учасники програми відвідають Сполучені Штати Америки весною та восени 2017 року, щоб взяти участь у 6-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з американських університетів.

Програма покриває візову підтримку (віза J-1), оплату подорожі з місць проживання учасників до приймаючого університету в США, університетську тренінгову програму, ознайомчу сесію у Вашингтоні, медичне страхування на випадок хвороби або нещасного випадку, невеличку стипендію, проживання (як правило, разом з іншими учасниками програми) та харчування, книги, можливість взяти участь у конкурсі грантів для подальших програм в Україні.

Анкету он-лайн можна знайти: https://oas.irex.org/tea  або звернутися за такою адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Кінцевий термін подання анкети: 15 квітня 2016. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити