На сайті:

На сайті 86 гостей та відсутні користувачі

Програма електронного вивчення англійської мови від Canadian College of English Language

25.10.13

У рамках підключення до програми електронного вивчення англійської мови (SMRT), міжнародне культурно-освітнє агентство ICEA спільно з Canadian College of English Language запрошує зацікавлених викладачів прийняти участь у тренінгу, який відбудеться у м.Черкасах з 2 по 4 грудня та з 4 по 7 грудня 2013 року. Дана програма працює в Україні, як пілотний проект за підтримки Міністерства освіти і науки України. На сьогоднішній день програма успішно працює більш ніж у 60 загальноосвітніх закладах України.

Canadian College створює speaking club для кожної партнерської школи, ставить перед собою мету – навчити дітей вільно розмовляти англійською мовою, з різними людьми і на різні теми. Учні матимуть можливість вдосконалювати свої знання та використовувати новітні технології в навчальному процесі.

Для участі у тренінгу, необхідно відправити листа (вказати прізвище, ім’я, по-батькові, навчальний заклад та період, в який бажаєте відвідати тренінг) на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Також кожен учасник тренінгу повинен створити робочу групу як мінімум із 6 школярів, з якими і продовжить роботу після тренінгу. Для подальшого співробітництва необхідно також підписати меморандум між школою і Canadian College і зробити внесок за підключення до програми. Участь у тренінгу надасть можливість ще ближче познайомитись з програмою і вирішити, як саме вчитель хоче організувати роботу у своєму навчальному закладі.

При наборі групи з 6 школярів проїзд покривається організаторами тренінгу. Проживання, харчування та саму участь у тренінгу – організатори оплачують всім без винятку учасникам.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на веб сайті www.iceaonlinefair.com або за тел: (067)4724723 або (095)0195992.

Додати коментар

Захисний код
Оновити