На сайті:

На сайті 74 гостей та відсутні користувачі

Конкурс відео «Бути європейцем»

03.03.15

Представництво Європейського Союзу в Україні оголосило прийом робіт для участі у конкурсі відео «Бути європейцем». Учасники отримають шанс позмагатися з любителями відео зі всієї України та виграти цінні подарунки.

Прийом роликів триватиме з 24 лютого до 29 березня 2015 року.

Вимоги до відео:

-  оригінальність;

-  тривалість ролика - до 3-х хвилин;

-  обов’язковість розкриття теми: що для Вас Європа і чому ми прагнемо стати її частиною?

Конкурс відбуватиметься у три етапи:

1. З 24 лютого по 29 березня - прийом робіт. Для участі необхідно зняти оригінальне відео до 3 хвилин на тему Євросоюзу, завантажити його на YouTube і надіслати для розгяду журі через реєстраційну форму на сайті euroquiz.org.ua/video-contest.

2. 7 квітня на сайті конкурсу будуть опубліковані найкращі з відібраних робіт. До 15 травня триватиме онлайн-голосування за найкращі відео. У ході онлайн-голосування  буде обраний один переможець.

3. Ще двоє переможців будуть обрані членами журі і фінальний список фіналістів буде опублікований на сайті конкурсу 25 травня. 30 червня усі переможці отримають подарунки на церемонії нагородження у Києві.

Конкурс організовується Фундацією «Відкрите суспільство» за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. 

Більш детальна інформація та реєстрація учасників на сайті www.euroquiz.org.ua/video-contest та за телефоном  (093) 52 58 334 або e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Ірина Диба).