На сайті:

На сайті 194 гостей та відсутні користувачі

Із життя інституту: професійне свято

29.09.17

IMG 4273Колектив обласного інституту післядипломної педагогічної освіти вже вкотре зібрався в актовій залі для святкового відзначення Дня працівників освіти. Серед присутніх - не тільки викладачі кафедр, науково-педагогічні працівники, але й технічний та обслуговуючий персонал.

З вітаннями і найкращими побажаннями присутнім освітянам здоров’я на многії літа, добра і злагоди, миру і глибокої віри в щасливий завтрашній день звернулися Роман Зуб’як, ректор інституту, Ольга Барабаш, проректор з наукової роботи, Надія Попович, голова профкому.

В урочистій частині за високий професіоналізм, сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток освіти Івано-Франківщини нагороджені грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти і первинної профспілкової організації нагороджені:

Ольга Барабаш, проректор з наукової роботи, доцент кафедри менеджменту та освітніх інновацій ОІППО,кандидат педагогічних наук;

Надія Попович, методист лабораторії дошкільної та початкової освіти, голова первинної профспілкової організації ОІППО;

Галина Островська, завідувач кафедри теорії і методики навчання ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент;

Оксана Фляк, завідувач лабораторії національного виховання ОІППО;

Галина Столярчук, методист лабораторії національного виховання ОІППО.

Принагіднопривітали працівників системи дошкільної освіти із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Грамотами обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, первинної профспілкової організації за ініціативність та наполегливість, багаторічну плідну працю, особистий внесок у розвиток дошкільної освіти Прикарпаттянагороджені методисти лабораторії дошкільної і початкової освіти Наталія Бабій і Людмила Мінда.

Святкового таурочистогонастрою додали пісні у виконанні вчителів музичного мистецтва Христини Попадинець, Миколи Мельника та Віктора Струка.

Голова профкому ОІППО Надія Попович

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити