На сайті:

На сайті 213 гостей та відсутні користувачі

КОЗА-ДИСК звільняє педагогів від паперової тяганини


10.06.2010


Дата прес-релізу: 02.06.2010
Контакти: Надія Лівинська, 0 (44) 586-43-46, 0 (67) 324-26-73, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
КОЗА-ДИСК звільняє педагогів від паперової тяганини
У березні 2010 року в Україні вийшов інноваційний продукт для директорів шкіл і завідувачів дитсадків «КОЗА-ДИСК «Шаблони документів закладу освіти».
Чому КОЗА-ДИСК? Часто шаблон будь-якого документа ми називаємо «коза». «Коза» допомагає виконати роботу швидше та легше. На кожному КОЗА-ДИСКу зібрано понад 100 шаблонів документів, які необхідно готувати керівникам шкіл і дитячих садків.
Що робить КОЗА-ДИСК? Фактично  це компютерна програма. Вставляєте диск у компютер. Вибираєте потрібний Вам шаблон. Додаєте в деякі поля свої конкретні дані  і роздруковуєте готовий документ. До речі, в програмі є функція автозаповнення  варто лише один раз занести дані, які часто повторюються (наприклад, назва навчального закладу, П.І.Б. керівника тощо), і надалі вони потраплятимуть до документа автоматично.
Розповідає Світлана Палець, директор центру розвитку дитини «Лазурний» із Запоріжжя: «Я завжди багато часу витрачала на роботу з документами. А
КОЗА-ДИСК  це фактично готові документи. Програма настільки проста, що я легко з нею впоралась. І зараз більше часу зможу приділяти дітям».
Виникає запитання: «Чи можна довіряти всім цим шаблонам?» На нього нам відповіла Ніна Омельяненко, спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України: «Шаблони, які розміщено на КОЗА-ДИСКу, відповідають чинному законодавству. До того ж вони супроводжуються коментарями-підказками по заповненню пустих полів і посиланнями на нормативно-правові акти. Це дасть керівникам змогу зекономити свій час і забезпечити правильність оформлення документації».
Подібні програми вже використовують педагоги в Росії, Казахстані та інших країнах. А зараз і їх українські колеги зможуть оцінити всі переваги КОЗА-ДИСКа  на сьогоднішній день користувачами нового продукту вже стали понад 3000 керівників шкіл і дитячих садків.
Як розповіла Наталя Лисенко, керівник групи розробників КОЗА-ДИСКа з Видавничого дому МЦФЕР, диски будуть виходити щокварталу і вже в цьому році до першого випуску на тему «Кадрова документація» добавляться ще три: «Локальні документи», «Посадові інструкції», «Охорона праці».

КІНЕЦЬ


ДЛЯ ДОВІДКИ
МЦФЕР (Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку) працює в Україні з 2005 року і є частиною групи компаній МЦФЕР, яка, крім України, провадить діяльність у Росії, Казахстані, Узбекистані та входить, у свою чергу, до світової групи компаній Wolters Kluwer. Основним видом діяльності МЦФЕР в Україні є випуск періодичних видань, серед яких популярні спеціалізовані журнали «Практика управління закладом освіти» і «Вихователь-методист дошкільного закладу».
Докладнішу інформацію можна отримати на сайті www.mcfr.com.ua

КОНТАКТИ ЗГАДАНИХ ОСІБ
· Палець Світлана Вікторівна, директор центру розвитку дитини «Лазурний» м. Запоріжжя
Контактний телефон: 0 (61) 224-77-80
· Омельяненко Ніна Володимирівна, завідувач сектора дошкільної та початкової освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України
Контактний телефон: 0 (44) 288-04-26
· Лисенко Наталя Іванівна, керівник групи розробників КОЗА-ДИСКа
Контактний телефон: 0 (44) 586-43-46

Якщо Вам необхідний текст прес-релізу на російській мові, прохання звернутися до
Надії Лівинської.
Контактні телефони: 0 (44) 586-43-46, 0 (67) 324-26-73
Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Поштова адреса: 02660, вул.М. Раскової, 11А, а/с 170, м.Київ, ТОВ «МЦФЕР-Україна»

Додати коментар

Захисний код
Оновити