На сайті:

На сайті 59 гостей та відсутні користувачі

Розпочали роботу мовні курси для вчителів німецької мови міста та області

12.10.11

gete_inst_1

В рамках співробітництва з відділом «Педагогічної  кооперації  з німецької мови» Гете-Інституту в Україні з  10 жовтня 2011р. на базі ОІППО  розпочали роботу  мовні курси для вчителів німецької мови міста та області.  Одночасно було проведено регіональний інформаційний захід  «Ініціатива Ґете-Інституту Україна «Міжнародні сертифікати з німецької мови для школярів»/ Initiative des Goethe-Instituts Ukraine «Internationale Sprachzertifikate Deutsch für Schüler».

Це інноваційний проект, який поєднує інтереси учнів, вчителів, шкіл та батьків. Його мета -   здійснення в українських школах міжнародної сертифікації знань з німецької мови на рівні А1 та А2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, а також підвищення мотивації до вивчення предмета.

Восени 2011 року   навчальна  група або цілий  клас  мають можливість   скласти іспит „Fit in Deutsch“ на особливих пільгових умовах.  Повну інформацію про проект та іспити „Fit in Deutsch 1“ та „Fit in Deutsch 2“ можна знайти на  сайті http://www.goethe.de/ins/ua/kie/lrn/prf/ft1/initiative/ukindex.htm,

за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном 044 496 97 85.

Як повідомлялося раніше, на урочисте відкриття прибули:  Вальтер Деґен,  референт відділу «Педагогічної  кооперації  з німецької мови»;   Інна  Корейба,  співробітник  відділу «Педагогічної  кооперації  з німецької мови» та відповідальна за проект «Міжнародні сертифікати з німецької мови для школярів»; Лутц Ріхтер,  викладач Гете-Інституту з Лейпцігу.

Nimci

Nimci_2

Додати коментар

Захисний код
Оновити