На сайті:

На сайті 134 гостей та відсутні користувачі

Відбулася робоча зустріч делегатів ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти

13.10.11

13 жовтня 2011 року за дорученням Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на базі Івано-Франківської області відбулася робоча зустріч делегатів ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти.

Мета заходу – обговорення Проекту Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012–2021 роки та напрацювання пропозицій на ІІІ Всеукраїнський з’їзд працівників освіти, який відбудеться 28 жовтня ц.р. у м.Києві.

Ключові проблеми учасники зібрання висвітлили під час роботи чотирьох секцій з питань:
  • дошкільної освіти (керівник – Мотильчак Михайло Андрійович, начальник управління освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації);
  • загальної середньої освіти (керівник – Брегін Михайло Григорович, начальник головного управління освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації);
  • позашкільної освіти (керівник – Бауер Михайло Юзефович, начальник головного управління освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації);
  • професійно-технічної освіти (керівник – Болюк Зінаїда Андріївна, начальник головного управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації).

Секційні засідання з питань дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх навчальних закладів, позашкільної освіти  та професійно-технічних навчальних закладів проходили  на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Після завершення роботи секцій відбулося пленарне засідання у вищому професійно-технічному училищі готельного сервісу і туризму м. Івано-Франківська.

У зібранні взяли участь представники освіти чотирьох областей. Зокрема, Закарпатську представляли 18 осіб, Івано-Франківську – 17, Львівську – 21, Чернівецьку – 14 та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України – 7 осіб.

foto_251

foto_231fgfg

Додати коментар

Захисний код
Оновити