На сайті:

На сайті 213 гостей та відсутні користувачі

Відбувся семінар для соціальних педагогів і практичних психологів закладів освіти області на тему: «Актуальні питання соціально-психологічного супроводу підліткового віку»

28.11.11

Відповідно до плану роботи Обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти 24  листопада 2011 р. на базі  Гутівської ЗОШ I-III ступенів Богородчанської районної ради відбувся семінар для соціальних педагогів і практичних психологів закладів освіти області на тему: «Актуальні питання соціально-психологічного супроводу підліткового віку». Метою семінару було  підвищення професійної  майстерності працівників психологічної служби та  презентація  досвіду  роботи з підлітками.

У семінарі взяли участь директор Гутівської ЗОШ  I-III ступенів, який виступив з  відеовізиткою школи; методист з психологічної служби Богородчанського району

О. Фесок висвітлила питання про  роботу соціальних педагогів і практичних психологів з даної проблеми. Методист-соціальний педагог ОЦППСР О.Волошин розкрила соціально-психологічні  проблеми  виникнення і  подолання підліткової кризи. Соціальний педагог

Гутівської ЗОШ І-ІІІ ст. Н. Фуфалько  доповіла з досвіду роботи про соціально-психологічного супровід  підліткового віку, а також провела майстер-клас «Соціально-педагогічний супровід учнів з девіантною поведінкою». Практичний психолог Кричівської ЗОШ І-ІІ ст.  Л. Демчик презентувала власну авторську програму  «Розвиток творчих здібностей» та провела по ній майстер-клас. Учасники семінару мали змогу відвідати виховний захід «Галактика талантів». На завершальному етапі семінару, який відбувся за круглим столом  окреслили напрямки роботи та виробили рекомендації  щодо соціально-психологічного супроводу дітей підліткового віку.

1ghfuf
2ghghgh
3hghghgg

Додати коментар

Захисний код
Оновити