На сайті:

На сайті 176 гостей та відсутні користувачі

Атестаційна експертиза

29.11.11

Відповідно до наказу головного управління освіти і науки облдержадміністрації від 15.11.2011 року № 714 “Про проведення атестаційної експертизи Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” та плану його роботи на 2011 рік з 28 листопада до 9 грудня ц. р. проходить атестація названого вище навчального закладу. Експертиза здійснюється працівниками головного управління освіти і науки облдержадміністрації та Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, що проводиться раз на 10 років.

У ході роботи експертна комісія вивчатиме такі питання, як:

  • ведення шкільної документації, організація харчування учнів, охорона дитинства;
  • виконання навчальних планів та програм, стан викладання окремих предметів;
  • загальний стан будівель та приміщень навчальних закладів; дотримання техніки безпеки, охорони праці, стан матеріально-технічного забезпечення навчальних кабінетів, майстерень, спортзалів, навчально-дослідних ділянок;
  • укомплектованість закладу педагогічними кадрами, умотивованість їх розстановки, організація атестації підвищення кваліфікації педагогічних працівників;
  • науково-методична робота педагогічних працівників, організація методичної роботи та її результативність, упровадження інноваційних педагогічних технологій у навчальний процес, стан організації виховної, позаурочної роботи тощо.

За результатами вивчення буде підготовлено акт атестаційної експертизи та подано на розгляд регіональної експертної ради.

Додати коментар

Захисний код
Оновити