На сайті:

На сайті 173 гостей та відсутні користувачі

Відбувся «круглий стіл» для керівників психологічних служб відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів) та голів методичних об’єднань практичних психологів і соціальних педагогів на тему «Соціально-психологічний супровід впровадження

09.12.11

8 грудня 2011 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся «круглий стіл» для керівників психологічних служб відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів) та голів методичних об’єднань практичних психологів і соціальних педагогів на тему «Соціально-психологічний супровід впровадження інновацій».

У ході «круглого столу» було проаналізовано результати роботи працівників психологічної служби області за 2011 рік та рівень виконання Програми розвитку психологічної служби системи освіти області на період до 2012 року. Зокрема, наголошувалось на необхідності виконання усіх пунктів Плану дій Програми, у зв’язку з її завершенням  у наступному році.

Директор обласного центру практичної психології і соціальної роботи Л. Підлипна довела до відома працівників психологічної служби особливості проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки та психології.

Методистів з психологічної служби та керівників методичних об’єднань  також ознайомили з різними формами курсової підготовки, які проводяться у інституті післядипломної педагогічної освіти, та вимогами до слухачів курсів за кожною формою навчання.

Старший викладач кафедри педагогіки і психології Н. Глинянюк надала учасникам «круглого столу» інформацію про особливості написання авторських корекційно-розвивальних програм та процедуру їх затвердження до використання у роботі працівниками психологічної служби.

Методисти Верховинського, Коломийського, Долинського, Рожнятівського, Тисменицького районів та  м. Калуша представили власні напрацювання та творчі доробки з питань методичного супроводу  діяльності психологічної служби системи освіти.

У ході засідання також було визначено провідні напрямки роботи психологічної служби області на 2012 рік.

n0462

hghjj06

gjgjg005


 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити