На сайті:

На сайті 158 гостей та відсутні користувачі

Молодь вшановує Кобзаря

26.12.11
З метою піднесення престижу української мови і літератури в молодого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури і в рамках підготовки до відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка 24 грудня ц. р. на базі Вищого професійного училища готельного сервісу і туризму м. Івано-Франківська проводився  ІІІ (обласний) етап IІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
IMG_6475jhj
Марія Мрічко, заступник начальника головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації відкрила захід та привітала конкурсантів такими словами: “ Бажаю, щоб до Вас прийшло натхнення, підкріплене впевненістю та бажанням перемогти. Божого благословення Вам та творчих думок”.
Далі 140 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, переможці ІІ етапу (міського, районного), змагалися у написанні робіт.
Загальнонаціональний (фінальний) етап конкурсу пройде в січні 2012 року за участю представників Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Переможці (учні, які зайняли І, ІІ, ІІІ місця) обласного етапу виконуватимуть завдання, підготовлені профільним Міністерством.
Крім того, переможці ІІІ (обласного) етапу ІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка будуть нагородженні дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів, а з ініціативи головного управління освіти і науки облдержадміністрації – цінними подарунками.

Додати коментар

Захисний код
Оновити