На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Волонтерство в Литві по програмі Європейського Союзу

13.01.12
Спілка Форум, яка працює у сфері міжнародних волонтерських обмінів з 1991 року, шукає волонтера на проект Європейської Волонтерської Служби (ЄВС) мотивованого щодо роботи пов’язаної із охороною природи та екології у заповіднику національного і регіонального значення у Литві.
Проект відбувається в рамках програми “Молодь в Дії” за підтримки Європейської Комісії.
Період проекту - лютий 2012 по грудень 2012 (10 місяців).
Місце волонтерства – Національний (регіональній) парк по охороні природної спадщини(заповідники).
Вимоги для кандидатів:
Формальні вимоги: молода особа 20-26 років, наявність закордонного паспорту, середній рівень володіння англійською та російською мовами.
Якісні вимоги: ґрунтовна мотивація та щире бажання щодо волонтерства по збереженню природи і роботи у заповіднику; відповідальність; креативність, повага та цікавість до інших національностей, комунікабельність, відкритість, вміння бути самостійним і одночасно працювати в команді, любов до активного спосібу життя.
Волонтер має бути готовим поїхати на повний термін проекту 10 місяців. Для участі потрібно: лист-мотивація (буде відправлений приймаючій організації) англійською або російською на 1-2 стр, який розказує про Вас і дає відповідь чому цей проект саме для Вас, а Ви – для нього. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні контактні деталі)
Усміхнене фото (можна неформальне, прослідкуйте, щоб розмір файле не перевищував 300 Кб)
Заявки надсилати на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Якщо у Вас виникнуть питання, пишіть або дзвоніть з 12 до 18 Пн-Пт. (032) 2726934 (Львів).

Додати коментар

Захисний код
Оновити