На сайті:

На сайті 290 гостей та відсутні користувачі

Всеукраїнська акція «Туристичні рекорди України: Івано-Франківщина»

14.03.12

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації з 01 березня 2012 року розпочинає Всеукраїнську акцію «Туристичні рекорди України: Івано-Франківщина».

Для участі в акції необхідно:

1. Протягом періоду з 1 березня до 30 червня 2012 року відвідати та сфотографуватись біля визначеного переліку туристичних об'єктів Івано-Франківської області (з переліком можна ознайомитись тут).

2. Надіслати до 15 липня 2012 р. заявку-анкету (форму можна завантажити) та фотоматеріали (враховуються також і групові фотографії) з відповідною календарною датою трьома альтернативними способами:

- у паперовому вигляді поштою на адресу: головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації; вул. Грушевського, 21, м. Івано-Франківськ, 76004;

- в електронному вигляді на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;

- в електронному вигляді на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з гіперпосиланням на розміщені у мережі Інтернет фотоматеріали.

ВАЖЛИВО!

Фотоматеріали є підтвердженням фізичної присутності учасника акції біля туристичного об'єкта.

До участі в акції не допускаються:

- неповнолітні особи;

- особи, які не надали повний пакет документів або не оформили його належним чином;

- особи, які надіслали фотоматеріали, створені за допомогою фотомонтажу.

Переможець акції визначається шляхом жеребкування серед учасників, які подадуть повний пакет документів і відвідають найбільшу кількість туристичних об'єктів, і отримує головний приз – відпочинок на території області на дві особи протягом двох діб, що включає безкоштовне проживання в закладі розміщення (2 ночі) та триразове харчування (2 доби).

Усі учасники, які нададуть підтвердження про відвідування 23 визначених об’єктів, отримають заохочувальні подарунки. Серед учасників, які подадуть заявку-анкету та фотоматеріали, що підтверджують відвідування не менше як 10 об'єктів, шляхом жеребкування буде визначено призерів акції в кількості не більше 500 осіб.

Призери нагороджуються буклетами-фотоальбомами «Туристичні рекорди України: Івано-Франківщина», настільними іграми та розмальовками «Подорож казковим Прикарпаттям», іншими заохочувальними подарунками.

Результати акції будуть оприлюднені на сайті Організатора (frtt.if.gov.ua), на сторінці «Туристичне Прикарпаття» у мережі Facebook (www.facebook.com/tourism.if.ua) та через засоби масової інформації.

Правові, організаційні та фінансові рамки проведення акції визначені Положенням, затвердженим розпорядженням облдержадміністрації від 29.02.2012 р. № 105. З текстом документу можна ознайомитись за адресою .

Перелік туристичних об’єктів для відвідування та фотографування у рамках акції можна преглянути на сайті Регіонального туристично-інформаційного центру http://rtic.if.ua.

Додати коментар

Захисний код
Оновити