На сайті:

На сайті 69 гостей та відсутні користувачі

Проект “ Талановиті кадри України ”

15.03.12

За підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України редакція газети “ Все про бухгалтерський облік ” розпочинає проект “Талановиті кадри України” для учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл, який триватиме з 1 березня по 1 травня 2012 року, а результати будуть оголошені після 14 травня.

Основною метою проекту є допомога загальноосвітнім школам у профорієнтаційній роботі серед учнів старших класів, виявлення й відзначення обдарованої  молоді та популяризація таких професій як бухгалтер, аудитор, податківець, фінансист.

Проект складається з двох етапів:

 

  • I етап: інформування учнів загальноосвітніх шкіл про переваги професій бухгалтера, аудитора, фінансиста та податківця за допомогою змістовних плакатів, які будуть розміщені на профорієнтаційних стендах або у класах математики, української мови, історії та географії.
  • II етап: проведення конкурсу творчих робіт на сайті газети “Все про бухгалтерський облік” з метою виявлення здібностей до професії бухгалтера, аудитора, фінансиста, податківця.
Щоб стати учасником проекту, школярам необхідно буде лише зайти на сайт www.vobu.com.ua у розділ «На допомогу студентам, учням», зареєструватися, виконати тести, задачу та творче завдання.

Після підведення підсумків абсолютно всі учасники конкурсу будуть нагороджені грамотами, а автори найкращих робіт - рекомендаційними листами для вступу до ВНЗ України. Крім того, 100 шкіл, учні яких братимуть найактивнішу участь у даному конкурсі, отримають цінні подарунки.

Запрошуємо учнів 10–11 класів до участі в конкурсі та бажаємо перемог!

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити