На сайті:

На сайті 122 гостей та відсутні користувачі

У Івано-Франківську проходитиме ІV етап ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

21.03.12

EMBLEMA1Відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України й Національної академії педагогічних наук України від 28 лютого 2012 року № 234/28 “Про проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та фінальних етапів турнірів у 2011/2012 навчальному році” з 26 до 30 березня 2012 року у місті Івано-Франківську проходитиме ІV етап ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

 

Серед учасників ІV етапу ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії – школярі з 24 областей України, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя. У заключному етапі олімпіади, згідно з поданими заявками, змагатимуться 160 олімпійців з них: 37, 45, 40, 38 учнів відповідно 8-го, 9-го, 10-го, 11-го класів.
 
До складу журі олімпіади з історії залучені фахівці-історики з усіх регіонів України – науковці Центру історичної політології Інституту політичних та етнонаціональних досліджень НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, інших провідних вищих навчальних закладів України, в тому числі і Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Голова журі олімпіади – Шаповал Юрій Іванович, керівник Центру історичної політології Інституту політичних і етнонаціональних досліджень Національної академії наук, професор, доктор історичних наук.

Голова оргкомітету олімпіади – Болюк Зінаїда Андріївна, начальник головного управління освіти і науки Івано-Франківської обласної  державної адміністрації.

Представник Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, який координує питання організації і проведення олімпіади, – Черкаська Людмила Станіславівна, методист Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Експерт олімпіади – Бойко Олександр Дмитрович, ректор Ніжинського державного університету, професор, доктор політичних наук.

Окрім олімпіадних випробувань учасники матимуть змогу ознайомитись із Прикарпаттям: відвідають загальноосвітні навчальні заклади м. Івано-Франківська, історико-культурні місця Прикарпаття (м. Коломия), виставки-майстер-класи народних ремесел і промислів, у кінотеатрі “Люм’єр” переглянуть фільм “Той, що пройшов крізь вогонь”.

До участі у відкритті олімпіади запрошені голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, голова обласної ради Олександр Сич. Гостей привітають професійні артисти, мистецькі народні та аматорські колективи.

Коментарі  

 
0 #1 Оля 04.04.2012, 09:53
Олімпіада пройшла на ура!
Цитата
 
 
0 #2 Гість 04.04.2012, 10:25
мені теж сподобалось
Цитата
 
 
0 #3 Володимир 04.04.2012, 14:53
я б так не сказав - було безліч недоліків, інші області справились краще з організацією олімпіад
Цитата
 
 
0 #4 Артем 08.04.2012, 18:01
Де можна взнати результати по класах олімпіади
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити