На сайті:

На сайті 169 гостей та відсутні користувачі

Гордість Прикарпаття

17.08.2012

17 серпня цього року у приміщені обласної державної адміністрації відбулось урочисте вручення одноразових матеріальних допомог обдарованим учням-випускникам загальноосвітніх навчальних закладів.

Таке пошанування відбулось за участі голови обласної ради Олександра Сича, заступника голови обласної державної адміністрації Романа Іваницького та начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Зінаїди Болюк.

Гордістю свята стало 34 юнаків та дівчат, які на Всеукраїнському рівні стали переможцями з предметних олімпіад та конкурсів-захистів Малої академії наук України. Фінансова винагорода складає понад 5 тис. грн кожному, вона уже стала традиційною в області.

Треба зазначити, що троє молодих людей, які сьогодні отримують нагороди, є переможцями і на Всеукраїнських олімпіадах і на Всеукраїнських конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, а це

Сенчук Ольга Василівна, учениця 11 класу Косівського  навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія-інтернат» Косівської районної ради;

Савчук Соломія Олегівна, учениця 11 класу Коломийської гімназії імені Михайла Грушевського Коломийської міської ради;

Черпак Олег Ярославович, учень 11 класу Долинського природничо-математичного ліцею Долинської районної ради.

Окрім 34 випускників, які уже стали студентами, 36 учнів-переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу Малої академії наук України, продовжують навчання у загальноосвітніх навчальних закладах області, упродовж року отримуватимуть стипендію голови обласної державної адміністрації і голови обласної ради в розмірі стипендії студента-відмінника ВНЗ ІІІ–ІV р.а.

Також за підсумками інтелектуальних учнівських змагань у 2012 році 12 учням нашої області призначено Президентську стипендію, а 1 учениці – стипендію Кабінету Міністрів України.

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити