На сайті:

На сайті 73 гостей та відсутні користувачі

Засідання авторської творчої майстерні О.Радиш, директора Рожнівського НВК «Гуцульщина» ім. Ф.Погребенника НаУКМА

04.10.12

26 вересня 2012 року на базі Рожнівського НВК «Гуцульщина»  ім. Ф.Погребенника НаУКМАКосівської районної ради відбулося засідання авторської творчої майстерні О.Радиш, директора навчального закладу. На засідання також були запрошені керівники ЗНЗ області, члени клубу творчих педагогів.Школу життєтворчості особистості презентувала керівник творчої майстерні О.Радиш.

Перед присутніми виступили:

  • І.Єрмаков, кандидат педагогічних наук, ст. науковий співробітник Інституту інноваційних технологій та змісту освіти, з теми «Розвиток самодостатньої особистості, здатної до самовизначення та самореалізації на ідеях педагогіки життєтворчості»;
  • Л.Вознюк, кандидат  педагогічних наук, старший викладач кафедри Дніпропетровського ОІППО, з теми «З досвіду роботи експериментальних навчальних закладів Дніпропетровщини»;

О.Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти Івано-Франківського ОІППО, з теми «Педагогіка життєтворчості: орієнтири ХХІ ст.»

Члени авторської творчої майстерні та клубу творчих педагогів відвідали також творчу лабораторію художньо-естетичної кафедри, були присутні на засіданні «майстер-класу» Крутофоста В.М., заслуженого учителя України; побували на виховному заході «Від самопізнання до самореалізації» у вчителя-методиста І.Сахро; мали можливість ознайомитись із експонатами літературно-меморіального музею ім. Ф.Погребенника. А також опрацювали матеріали Концепції розвитку навчального закладу. Робота проводилась у групах:

  • члени авторської творчої майстерні (керівник О.Нижник);
  • директори ЗНЗ сільської місцевості (керівник С.Клімковська);

заступники директорів з навчально-виховної роботи (керівник Г.Пониполяк).

Учасники даного заходу відзначили високий професіоналізм директора школи О.Радиш та практичну спрямованість засідання авторської творчої майстерні.

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити