На сайті:

На сайті 179 гостей та відсутні користувачі

Відбувся семінар-тренінг в рамках проекту “Шкільна академія підприємництва”

18.10.12

14 — 17 жовтня на базі навчально-оздоровчого комплексу “Лімниця” Івано-Франківського ОІППО відбувся семінар-тренінг в рамках міжнародного польсько-українського проекту “Шкільна академія підприємництва”.

Учасники — по 20 представників від Івано-Франківської та Чернівецької областей — вчителі економіки та практичні психологи навчальних закладів, залучених до пілотної програми створення Шкільних клубів підприємництва. Програма заходу передбачає їх підготовку до ролі лідерів клубів, які надаватимуть учням підтримку у сфері розвитку компетентності “Ініціативність та підприємництво”, забезпечуватимуть професійне консультування і навчання підприємництву.

З учасниками заходу працювали спільно українські (Світлана Подолюк, Людмила Підлипна, Мирослав Білогубка, Наталія Куриш, Діана Романовська, Людмила Безручак) та польські (Катажина Кошевська, Здзіслава Баранкєвіч) тренери-експерти.

Семінар-тренінг відвідали керівники проекту Ева Бабінська, консультант Відділу розвитку суспільних і громадянських компетентностей Центру розвитку освіти Польщі та Роман Шиян. Директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Більше про захід і проект загалом можна дізнатися на сайті ekonomif.blogspot.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити