На сайті:

На сайті 197 гостей та відсутні користувачі

проводиться Всеукраїнська благодійна акція «Назустріч мрії»

12.03.13

Шановні керівники навчальних закладів, доводимо до Вашого відома, що з 10 березня до 31 травня 2013 року проводиться Всеукраїнська благодійна акція «Назустріч мрії» з метою збору коштів для організації повноцінного дитячого реабілітаційного центру в Україні «Будинок казки».

Проект «На зустріч мрії» ініційований власне дітьми, які успішно пройшли реабілітацію, і його реалізація передбачає збір коштів для придбання земельної ділянки 5,5 Га та будівництва дитячого реабілітаційного центру за адресою Чернігівська обл. Бобровицький р-н, с. Рокитне, провулок Княжий.

Благодійна акція пройде з 10 березня до 31 травня 2013року.

Під час проведення благодійної акції у позашкільних, шкільних та дошкільних дитячих закладах, кожному учаснику дарується «янгол –розмальовка», який він повинен розмалювати, передати свій гарний настрій на папері, та подарувати тому, кому зараз погано (цим вчинком спонукаємо дітей на добрі справи). Також Благодійний фонд збирає творчі роботи для проведення виставки – ярмарки «Янгол в твоєму житті», яка пройде в травні 2013 року. Зібрані кошти підуть на реалізацію благодійного проекту «Будинок казки».

Реабілітація дітей в центрі здійснюватиметься безкоштовно!!!

Зібрані кошти волонтерами благодійної акції «Назустріч мрії», або представником закладу (за відсутності волонтера), перераховуються на р/р №26001307357 АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ», МФО 380805, одержувач: Міжнародний Благодійний Фонд «Сильні духом», ЄДРПОУ 35488463, призначення платежу: Благодійний внесок від учбового закладу, область, район, місто.

Про проведення Всеукраїнської благодійно акції «Назустріч мрії»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити