На сайті:

На сайті 138 гостей та відсутні користувачі

Відбулось друге засідання школи молодого словесника учителів української мови і літератури, світової літератури

22.05.13

111 0511fgffhf21 травня 2013 року на базі ОІППО відбулось друге засідання школи молодого словесника учителів української мови і літератури, світової літератури з питання «Сучасний урок словесності: типологія уроків, форми проведення занять».

В процесі підготовки до засідання школи молодого словесника керівники заходу керувались словами В.Сухомлинського про те, що урок – основна ланка навчально-виховного процесу, де вчитель щоденно здійснює освіту, виховання і всебічний розвиток учнів та дзеркало загальної і педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду, ерудиції.

Кандидат педедагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики навчання ОІППО Островська Галина Олександрівна ознайомила учасників із класифікацією уроків вченими – методистами, опрацювала основні типи уроків за класифікацією В. Онищука, акцентувала увагу на формах проведення занять та структурних елементах уроків.

Теоретична частина засідання мала практичне втілення.

Учасники школи молодого словесника моделювали уроки української мови і літератури, світової літератури різних типів та форм проведення.

Школа молодого словесника продовжить свою роботу у жовтні 2013 року.

111 061

111  059

111 0511

Додати коментар

Захисний код
Оновити