На сайті:

На сайті 85 гостей та відсутні користувачі

«Педагогічна знахідка»

14.06.13

IMG 0956 1З метою створення якісного методичного продукту для застосування в навчально-виховному процесі педагогами в різних галузях освіти, підтримки інноваційної діяльності у використанні технологій навчання і виховання серед освітян області проводився конкурс на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка».

До участі у конкурсі було запропоновано 30 власних методичних розробок. Роботи оцінювало компетентне журі: Іван Будзак, голова журі, заступник начальника управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації; Роман Зуб’як, заступник голови журі, ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук; завідувачі лабораторій та науковці інституту.

13 червня цього року в актовій залі інституту відбувся захист кращих методичних розробок, які презентували 18 учасників. Серед них: учителі образотворчого мистецтва, української мови і літератури, початкових класів, трудового навчання, музичного мистецтва, фізики, математики, географії, біології, історії, а також практичні психологи та керівники гуртків.

IMG 0953

IMG 0956

IMG 0958

IMG 0959

Додати коментар

Захисний код
Оновити