На сайті:

На сайті 84 гостей та відсутні користувачі

Конкурс для вчителів англійської мови

12.08.13

Екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment) в Україні оголошує конкурс серед вчителів та викладачів англійської мови на здобуття стипендії для участі у 48-й щорічній Міжнародній освітній конференції у Великій Британії.

Cambridge English Language Assessment профінансує поїздку 6 вчителів, викладачів або науковців, що залучені у сфері викладання англійської чи оцінювання рівня мовної компетенції, на 48-му щорічну конференцію до міста Харогейт, Велика Британія, що організовується Міжнародною асоціацією викладачів англійської мови як іноземної (International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATEFL)) у квітні 2014 року.
До цьогорічних категорій входять Cambridge English: Teacher Training Scholarship та Cambridge English Teacher Scholarship. Окрім зазначених учасникам пропонують взяти участь у здобутті чотирьох інших стипендій, що представлені на честь вшанування пам’яті видатних вчених у сфері методики викладання англійської Доктора Пітера Харгрівса, Біла Шепарда, Доктора Джона Тріма та Моргана Террі.
Бажаючим взяти участь необхідно виконати письмове завдання та додати заявку про участь (деталі за посиланням http://www.iatefl.org/information/list-of-scholarships). Переможці отримають можливість безкоштовно відвідати конференцію IATEFL, річне членство у асоціації викладачів та безкоштовну підписку до Cambridge English Teacher - сайт створений для професійного розвитку вчителів освітніми департаментами Кембриджського університету, Cambridge English Language Assessment та Cambridge University Press.
Фінальна дата подачі заявок - 22 серпня 2013 року.

Додати коментар

Захисний код
Оновити