На сайті:

На сайті 397 гостей та відсутні користувачі

Дистанційний курс «Комп’ютерні технології та підприємництво»

13.08.13

Розпочалася реєстрація на дистанційний курс «Вивчаємо «Підприємництво 2.0»!
Дистанційний курс розроблений українськими фахівцями на основі навчального курсу «Комп’ютерні технології і підприємництво» міжнародної програми Intel «Шлях до успіху» і впроваджується в рамках українсько-польського проекту «Шкільна академія підприємництва».
Навчання в дистанційному курсі відбуватиметься з 9 вересня  по 5 жовтня 2013 року. Після успішного завершення курсу учасники отримають два сертифікати: сертифікат тренера за програмою Intel® “Шлях до успіху” та сертифікат українсько-польського проекту “Шкільна академія підприємництва”.
Програма курсу та розклад занять передбачають самостійне виконання завдань під керівництвом та за допомогою тьюторів, участь в вебінарах і конференціях.
Заявки на участь у дистанційному курсі приймаються особисто від майбутніх учасників навчання з 15 серпня по 6 вересня 2013 р. Щоб зареєструватися для участі у дистанційному курсі необхідно заповнити заявку-анкету на обласному сайті проекту “Шкільна академія підприємництва” за адресою ekonomif.blogspot.com
Також, на сайті можна отримати більше інформації про дистанційний курс.

Додати коментар

Захисний код
Оновити