На сайті:

На сайті 92 гостей та відсутні користувачі

Гордість Прикарпаття

 

22.08.13

Напередодні Дня державного прапора та Дня Незалежності в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулось урочисте вручення одноразової грошової винагороди у розмірі понад п’ять тисяч гривень обдарованим учням-випускникам загальноосвітніх навчальних закладів.
Талановиту молодь, яка на державному рівні досягла високих  результатів, привітали і нагородили представники обласної влади: Василь Скрипничук, голова обласної ради; Роман Іваницький, заступник голови обласної державної адміністрації; Сергій Дерев’янко, директор департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та Зінаїда Болюк, заступник директора департаменту - начальник управління освіти і науки.
Серед 45 нагороджених юнаків і дівчат – переможці IV етапу Всеукраїнських учнівських учнівських олімпіад з базових предметів та III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Найбільше перемог здобули учні з Івано-Франківських навчальних закладів, а також з Долинського та Калуського районів.
Крім того, 42 учням-переможцям інтелектуальних змагань, які продовжують навчання у загальноосвітніх навчальних закладах області призначено стипендію голови обласної державної адміністрації і голови обласної ради в розмірі стипендії студента-відмінника ВНЗ III–IV р.а. Ще 14 учням нашої області призначено Президентську стипендію, а 1 учениці – стипендію Кабінету Міністрів України.
Тішить те, що з кожним роком число інтелектуалів на Прикарпатті зростає і наша область має чим пишатися.

IMG 1075

IMG 1091

IMG 1092

IMG 1117

IMG 1126

m DSC 8548

m DSC 8590

Додати коментар

Захисний код
Оновити