На сайті:

На сайті 88 гостей та відсутні користувачі

Увага! З’явилась можливість взяти участь у проекті Smart Living Challenge. (Глобальний пошук інновацій для сталого розвитку)

25.02.14

Даний інноваційний конкурс відкритий для всіх зацікавлених представити свої ідеї щодо вдосконалення та гармонізації повсякденного життя в міських умовах. Це може бути продукція, послуги і рішення, котрі в результаті зможуть зробити умови життя простішими та досконалішими. Конкурс передбачає три окремі категорії: Рух (мобільність і транспорт), Дім (облаштування житла) і Харчування. Журі вибере 15 переможців, які отримають можливість поїхати у Швецію і відвідати місця, де впроваджуються передові найсучасніші технології організації міського життя. Під час поїздки на переможців очікують зустрічі, спілкування, налагодження контактів та обмін ідеями з інноваторами зі Швеції. Свої ідеї можна презентувати до 1 липня 2014 року, а також взяти участь у семінарі в галузі транспорту та мобільності.

Докладніше про конкурс та умови участі у ньому можна дізнатися за посиланням http://2014.smartlivingchallenge.com/ideas.

Додати коментар

Захисний код
Оновити