На сайті:

На сайті 332 гостей та відсутні користувачі

Оздоровчі традиції у дошкільному вихованні

04.03.14

IMG 2681 11111111У рамках проекту річного плану ОІППО (Проект «М. Г. Стельмахович: діалог з сучасністю») 4 березня 2014 року на базі ОІППО відбувся обласний семінар вихователів дошкільних навчальних закладів на тему: «Народні оздоровчі традиції у контексті сучасних реалій (за працями М. Стельмаховича)» (керівники – Л. Калуська, Г. Мишаста).

Основна мета і завдання семінару – розширити спектр знань про традиції українського тіловиховання та можливості їх використання у практичній навчально-виховній роботі з дітьми дошкільного віку.

Питання «Провідні ідеї народного тіловиховання» (за працями М. Стельмаховича) розкрила доцент кафедри педагогіки та психології Л. Калуська. Про гру як дієвий метод фізичного виховання доповіла старший викладач кафедри менеджменту Г. Мишаста. Н. Бабій, старший викладач кафедри методики, висвітлила питання, що стосується реалізації ідей етнопедагогіки М. Стельмаховича щодо розвитку у дошкільників ціннісного ставлення до власного здоров’я.

Учасники семінару ділилися досвідом щодо використання народознавчих оздоровчих традицій в освітньо-виховному процесі з дошкільниками та родинному вихованні.

Було підготовлено виставку праць академіка Мирослава Гнатовича Стельмаховича, інформаційно-довідкової літератури про вченого.

IMG 2681

IMG 2686

IMG 2678

IMG 2685

Коментарі  

 
0 #1 VITALIA 01.04.2014, 16:22
Таких педагогів,як М.Стельмахович необхідно пам" ятати,це скарбниця народної мудрості.Кафедр а дошкільної освіти молодці.
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити