На сайті:

На сайті 169 гостей та відсутні користувачі

Відбулась П’ята регіональна арт-терапевтична конференція «Арт-терапевтична ПАЛІТРА»

22.12.14

IMG 9516 119-21 грудня обласним центром практичної психології та соціальної роботи Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в межах співпраці з Асоціацією практикуючих психологів Івано-Франківської області відбулась П’ята регіональна арт-терапевтична конференція «Арт-терапевтична ПАЛІТРА».

На конференції були присутні фахівці, які працюють у сфері арт-терапії та інших напрямків психотерапії, психологів, соціальних працівників та представників суміжних професій, студенти психологічних факультетів, люди різного віку, професій та інтересів, котрі зацікавлені в особистісному зростанні, в розвитку власної творчості та гармонізації свого життя.

П’ята регіональна арт-терапевтична конференція «Арт - терапевтична ПАЛІТРА» включає в себе паралельне проведення майстер-класів на різну тематику досвідченими тренерами, практикуючими психологами, психотерапевтами, лікарями, викладачами навчальних закладів Західної України. Тренери демонстрували нові техніки та методики роботи у руслі арт- терапії та різних напрямках психотерапії (гештальттерапія, позитивна психотерапія, психоаналіз, тілесно-орієнтована терапія). А також діяли паралельні творчі майстерні, на яких учасники мали можливість створити щось власними руками, розкрити свій творчий потенціал.

В конференції взяли участь практикуючі психологи з усієї Західної України (Закарпатська, Тернопільська, Львівська, Чернівецька, Івано-Франківська області).

IMG 9015

IMG 9516

IMG 9252

IMG 9214

IMG 9086

IMG 8903

Коментарі  

 
0 #1 Вітаю !! 25.12.2014, 15:03
Таня
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити