На сайті:

На сайті 113 гостей та відсутні користувачі

НАША НАДІЯ – ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ

01.06.18

Уже традиційно 1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Івано-Франківську проходить свято-зустріч «Ми – надія твоя, Україно!»

Щороку керівництво обласної державної адміністрації, обласної ради, департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, ректори та науковці вищих навчальних закладів нагороджують здібну, творчо обдаровану молодь. Це саме ті учні, котрі досягли найвищих результатів у інтелектуальних, мистецьких, спортивних змаганнях.

Пошанувати обдарованих дітей цього дня завітали заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк; голова постійної комісії з питань освіти і науки та свободи слова Івано-Франківської обласної ради Юрій Черневий; голова обкому Профспілки працівників освіти і науки України Мирослав Габорак; ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Зуб’як; директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук, представники вищих навчальних закладів області, освітяни краю.

Відкрив урочистості та подякував педагогам і учням за їхню працю, наполегливість і вагомі здобутки директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Віктор Кімакович.

Вітаючи талановиту молодь, Ігор Пасічняк зазначив: «У цьому залі зібралися найталановитіші, найкращі, найсумлінніші учні та їхні наставники. Хочу побажати нашим випускникам бути сміливими і розуміти, що вони наше майбутнє, наша надія та гордість».

На святі-зустрічі «Ми – надія твоя, Україно» удостоїли учнів, які посіли призові місця на всеукраїнському рівні у предметних олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, всеукраїнських та міжнародних мовно-літературних конкурсах, екологічних програмах і проектах, конкурсах юних техніків, професійної майстерності, всеукраїнських конкурсах-фестивалях художньої самодіяльності, всеукраїнських туристсько-краєзнавчих експедиціях, історико-географічних експедиціях учнівської та студентської молоді, чемпіонатах України з різних видів спорту.

Загалом на святі відзначили грамотами та грошовими винагородами 156 юних прикарпатців.

Не оминули увагою й учителів, які організовували роботу з обдарованими учнями. Грамоти та премії вручили 137 педагогам.

Для присутніх підготували концертну програму за участю художніх колективів області.

Аналогічні заходи в рамках програми «Обдаровані діти» відбулися у містах і районах Прикарпаття, що підтверджує належну увагу до талановитої молоді як з боку обласної державної адміністрації, обласної ради, так і місцевих органів влади.


Додати коментар

Захисний код
Оновити