На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Реалії НУШ: методичний супровід професійного зростання педагога

 27.08.18

Сучасна освіта сьогодні потребує змін. Нині головне завдання нової української школи – зробити кожну дитину самодостатньою та готовою до реального життя. Висококваліфікований і вмотивований учитель – рушійна сила впровадження концепції «Нова українська школа».
У рамках обласної серпневої науково-практичної конференції педагогічних працівників пройшли методичні майстерні – загалом 26. У них працювали різні категорії освітян.
Особливістю роботи стало обговорення висунутої проблеми й мети, спрямованих на реалізацію ідей Концепції “Нова українська школа”. Зокрема, ішлося про забезпечення якісної освіти учнів у контексті вимог сучасної ос-віти; оновлення змісту шкільних курсів у профільній старшій школі; упровадження нового держстандарту початкової школи, програм предметів; сучасні тенденції і перспективи національного виховання дітей та учнівської молоді тощо.
В основному засідання передбачали наукове-методичне інформування і практичний блок. Він проходив у різних формах: круглий стіл, майстер-клас, обмін досвідом, воркшоп, прес-конференція, що посприяло розробленню спільних завдань на новий навчальний рік.

Додати коментар

Захисний код
Оновити