На сайті:

На сайті 93 гостей та відсутні користувачі

Нова українська школа: інше управління

31.01.19

З ініціативи департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА (директор В. Кімакович) та підтримки ректора ІФОІППО Р. Зуб'яка сьогодні розпочали свою роботу Управлінські студії з проблеми "Нова українська школа: інше управління". Програму підготовки новопризначених керівників НУШ розроблено з урахуванням принципів системності, технологічності, варіативності, компетентнісного підходу до організації освітнього процесу та затверджено науково-методичною радою інституту.


Метою діяльності студій є підготовка. адміністрації ЗЗСО області до ефективного управління школою в умовах НУШ з урахуванням основних напрямів державної політики в галузі освіти та запитів суспільства.
Перша сесія була присвячена документуванню в закладі освіти. Відкрив роботу студій Р.Зуб'як, ректор ІФОППО.

Теоретичний модуль забезпечили І. Будзак, проректор ІФОІППО, та В.Максимик, головний спеціаліст департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА. У практичному модулі керівники ЗЗСО працювали в трьох локаціях (спікери О. Нижник, С. Клімковська, Г. Пониполяк). Присутні відпрацьовували навики роботи з документами, комунікації та роботи в команді.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити