На сайті:

На сайті 73 гостей та відсутні користувачі

STEM-освіта: досвід впровадження, перспективи розвитку

06.12.19

03.12.2019 р. в Івано-Франківському ІППО відбулася (не)конференція на тему: «STEM-освіта: досвід впровадження, перспективи розвитку», у ході якої педагоги ознайомилися з актуальними проблемами розвитку освіти та впровадженням STEM-технології в освітній процес, отримали необхідні знання та навички для створення власних STEM-уроків; обмінялися досвідом та інноваційними ідеями щодо підвищення якості та прикладної спрямованості шкільної освіти; розробили алгоритм створення творчого, дослідницького
навчального середовища у закладі освіти.
Оксана Марковецька, методист Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ознайомила з перспективами розвитку, моделями впровадження STEM-освіти у закладі, а також вимогами до розроблення STEM-уроків. Олена Васильків, доцент кафедри педагогіки та психології ІФОІППО, кандидат біологічних наук, продемонструвала відкриті освітні ресурси для впровадження STEM-навчання, розказала про реалізацію заходів Програми інноваційно-освітнього проекту всеукраїнського рівня «Я дослідник». Юрій Пахомов, вчитель хімії академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради, поділився досвідом виготовлення та використання на уроках лепбука.
Ірина Лесюк та Тетяна Андрейко, вчителі Долинського наукового ліцею-інтернату Долинської районної ради Івано-Франківської області продемонстрували елементи STEM –уроку.
Учасники (не)конференції, об’єднавшись в групи, розробили STEM-уроки, та SWOT-аналіз себе як STEM-учителя.

Додати коментар

Захисний код
Оновити