На сайті:

На сайті 155 гостей та відсутні користувачі

СЕРПНЕВА МЕТОДИЧНА СТУДІЯ ПРАЦІВНИКІВ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ДОШКІЛЬНУ ОСВІТУ

27.08.20

25 серпня цього року відбулася методична студія працівників відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів), ОТГ, Р(М)МК, ІМЦ, ІЦ, відповідальних за дошкільну освіту. У зв’язку з карантинними обмеженнями спричиненими СOVID-19, робота студії здійснювалась в режимі онлайн. До участі долучилося понад 60 осіб.
У ході роботи було опрацьовано нові нормативні документи в галузі дошкільної освіти, обговорено специфіку роботи закладів дошкільної освіти в умовах карантину (Христина Дуда, викладач кафедри теорії та методики навчання ІФОІППО; Уляна Лукач, кандидат політичних наук,доцент кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО); проаналізовано інструктивно-методичні рекомендації МОН України «Щодо організації діяльності закладів дошкільної освіти у 2020/2021 навчальному році» та окреслено актуальні завдання методичної роботи з педагогами (Людмила Мінда, методист лабораторії дошкільної та початкової освіти ІФОІППО); презентовано досвід управління та організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти у період карантину (Тетяна Кузьменко, завідувач ЗДО № 18 «Зернятко» Івано-Франківської міської ради; Надія Парипа, вихователь-методист ЗДО № 17 «Ромашка» Івано-Франківської міської ради); наголошено на особливостях роботи інклюзивних груп в сучасних реаліях (Оксана Липка, методист ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ІФ ОІППО). А також Романія Семанюк, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області, актуалізувала питання створення освітньої програми закладом дошкільної освіти.
Учасники мали змогу спілкуватися зі спікерами наживо та у чаті, отримуючи вичерпну інформацію щодо актуальних для них питань.
Роботу методичної студії модерувала Людмила Мінда.

Додати коментар

Захисний код
Оновити