На сайті:

На сайті 144 гостей та відсутні користувачі

МЕТОДИЧНА СТУДІЯ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА РОБОТУ З УЧИТЕЛЯМИ ІНОЗЕМНИХ МОВ

27.08.20

25 серпня 2020 року в рамках обласної науково-практичної конференції відбулось засідання методичної студії працівників місцевих органів управління освітою, голів методичних об’єднань, відповідальних за організацію методичної роботи з учителями іноземних мов, представників ОТГ та закладів обласного підпорядкування. Учасники працювали над проблемою розвитку іншомовної освіти в контексті нового формату освітньої діяльності.
Мета заходу: скоординувати завдання і діяльність відповідальних за організацію методичної роботи з учителями іноземних мов щодо ефективного науково-методичного супроводу навчання предметів освітньої галузі «Мови і літератури» «Іноземні мови». Методична студія працювала у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу Google Meet. До роботи студії долучилось 78 педагогічних працівників. Модераторами виступили Юлія Косенко та Іванна Богоніс, методисти лабораторії суспільно-філологічних дисциплін ІФОІППО.
Під час роботи студії обговорювались питання «Іншомовної освіти у контексті Нової української школи» (Ю.Косенко), «Організації дистанційного навчання іноземних мов: виклики змішаного навчання» (І.Богоніс), «Нормативно-правового забезпечення діяльності працівників освіти» (Х.Дуда - юрист ІФОІППО).
В ході засідання модераторами надавались чіткі та лаконічні відповіді, які задавались учасниками в чаті. Робота методичної студії в онлайн-форматі пройшла успішно.

Усі матеріали студії розміщені на сайті у рубриці «Серпнева конференція – 2020» 

Додати коментар

Захисний код
Оновити