На сайті:

На сайті 329 гостей та відсутні користувачі

Методична студія відповідальних за основи здоров’я

27.08.20

Здоров’я — це найбільша цінність не лише окремої людини, а й усього суспільства.
Учитель основ здоров’я – це не тільки людина, яка викладає свій предмет для учнів, а і той, хто наполегливо йде до вершин професіоналізму, щоб власним прикладом здорового способу життя навчати і виховувати молоде покоління.
25 серпня 2020 року в онлайн режимі відбулась методична студія працівників місцевих органів управління освітою, які відповідають за організацію методичної роботи з учителями основ здоров’я, представників ОТГ та закладів освіти обласного підпорядкування, керівників методичних об’єднань учителів основ здоров’я.
Проблема, що розглядалась на студії, стосувалась основних напрямів розвитку здоров’язберігаючої освіти в умовах сучасних змін.
Оксаною Євчук та учасниками в ході онлайн зустрічі були опрацьовані нормативно-правові документи з даного питання, розглянуто навчально-методичне забезпечення предмета на новий навчальний рік, окреслено особливості організації навчання з основ здоров’я у новому навчальному році.
Олена Васильків проаналізувала сучасні тенденції формування здорового способу життя на уроках основ здоров’я, зокрема про профілактику COVID-19.
Завершилася робота онлайн студії спільним обговоренням проблемних питань. Підведенням підсумків роботи.

Додати коментар

Захисний код
Оновити