На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Методико-дидактичний онлайн-семінар для вчителів німецької мови «Оцінювання навчальних досягнень учнів на онлайн уроках з німецької мови»

03.11.20

26-28 жовтня 2020 Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти забезпечено онлайн-семінар організований Гете інститутом за підтримки Міністерства освіти і науки України для вчителів німецької мови, що викладають у 5-6 класах «Оцінювання навчальних досягнень учнів на онлайн-уроках з німецької мови».
Семінар проходив упродовж трьох днів у комбінованому режимі: 4 академічні години кожного дня – онлайн тренінг у режимі реального часу на платформі ZOOM та 4 академічні години – самостійне опрацювання завдань.
У семінарі взяли участь 28 учителів німецької мови міста та області. Референт семінару – мультиплікатор Гете інституту Наталія Форкавець. Учасники заходу ознайомились з новими підходами до організації оцінювання навчальних досягнень учнів, вимогами до формативного (формувального) та сумативного (підсумкового) оцінювання, особливостями різних типів тестових та контрольних завдань. Учасникам надано рекомендації щодо організації контролю за допомогою інструментів веб 2.0 та мобільних застосунків, які можуть бути ефективно використані під час дистанційного навчання.
Учасники дізнались про такі інструменти для організації формативного та сумативного оцінювання як mentimeter, wordwall, aswergarden, learningapps, edupad, padlet, vocaroo, а також про можливості використання гри «The Language Magician».
Під час семінару учителі розробили власні вправи та завдання, які з успіхом можуть бути використані у процесі навчання. За результатами роботи усі учасники семінару отримають сертифікати (24 академічні години).

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити