На сайті:

На сайті 86 гостей та відсутні користувачі

Вебінар для практичних психологів «Теоретичні основи і практичне застосування проективних методик у діяльності практичного психолога. Терапевтична метафора»

12.11.20

12 листопада 2020 р. працівниками обласного центру практичної психології і соціальної роботи Івано-Франківського ОІППО за допомогою ресурсу Google Meet було проведено вебінар для практичних психологів закладів освіти районів, міст, ОТГ області, закладів обласного підпорядкування, закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти «Теоретичні основи і практичне застосування проективних методик у діяльності практичного психолога. Терапевтична метафора». У заході взяли участь 69 фахівців психологічної служби.
У ході вебінару розглянуто питання: «Метафоричні асоціативні карти: види та особливості використання» (Тетяна Глуханюк, методистка ОЦППСР) та «Казка як метафора: функціональні особливості» (Оксана Хомин, методистка ОЦППСР).
Директорка ОЦППСР Людмила Підлипна відпрацювала з учасниками дві техніки по роботі з метафоричними картами: «Професійні ресурси» та «Мої ідентичності» і вправу «Казка, як сценарій життя».
На завершення зустрічі учасники отримали відповіді на питання.

Додати коментар

Захисний код
Оновити