На сайті:

На сайті 184 гостей та відсутні користувачі

У ФОКУСІ: ВИХОВАННЯ ХАРАКТЕРУ ТА ЕМОЦІЙНИЙ ІНТЕЛЕКТ ДИТИНИ

11.12.20

У рамках багаторічної співпраці між Івано-Франківським ОІППО та організацією «Character Іnternational, Inc.» (США, м.Даллас, Техас) впродовж листопада-грудня 2020 року відбулися цикли семінарів з проблем «Емоційний інтелект дитини» (3 семінари) та «Виховання характеру» (1 семінар). Участь у заходах взяло 215 педагогів закладів дошкільної освіти області з числа вихователів, директорів, вихователів-методистів, практичних психологів, музичних керівників, інструкторів з фізичної культури, а також батьки дітей дошкільного віку та працівники ІФОІППО. 

В ході роботи було актуалізовано зазначені вище проблеми та розглянуто: сутність поняття «емоційний інтелект», особливості розвитку емоційного інтелекту у дошкільників; формування ключових якостей особистості дитини на етапі дошкільного віку, роль дорослих (батьків, педагогів) у формуванні характеру дітей тощо.
Семінари пройшли в онлайн-форматі на платформі Zoom. Спікерами семінару виступили: Джон Кук, практикуючий психолог, професор психології інституту «Character Іnternational, Inc.» та Анна Довженко, операційна директорка центру альтернативної освіти KAIZEN, тренерка, перекладачка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити