На сайті:

На сайті 80 гостей та відсутні користувачі

Продовження наради директорів інклюзивно-ресурсних центрів

29.03.21

26 березня 2021 року відбулося продовження онлайн-наради на платформі Google Meet для директорів інклюзивно-ресурсних центрів сільських, селищних, міських рад з теми "Особливості роботи інклюзивно-ресурсних центрів у сучасних умовах". У роботі взяли участь Андрій Сташків, заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА-начальник управління соціально-економічного розвитку та молодіжної політики, Василь Палійчук, головний спеціаліст департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА, працівники ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ІФОІППО та директори інклюзивно-ресурсних центрів. В ході роботи розглядалися питання щодо тривалості робочого часу, оплати праці педагогічних працівників ІРЦ та кількості годин безпосередньої роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Учасники отримали відповіді на проблемні питання та озвучили нові, які будуть розглядатися під час наступних зустрічей.

26 березня 2021 року відбулося продовження онлайн-наради на платформі Google Meet для директорів інклюзивно-ресурсних центрів сільських, селищних, міських рад з теми "Особливості роботи інклюзивно-ресурсних центрів у сучасних умовах". У роботі взяли участь Андрій Сташків, заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА-начальник управління соціально-економічного розвитку та молодіжної політики, Василь Палійчук, головний спеціаліст департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА, працівники ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ІФОІППО та директори інклюзивно-ресурсних центрів.

В ході роботи розглядалися питання щодо тривалості робочого часу, оплати праці педагогічних працівників ІРЦ та кількості годин безпосередньої роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Учасники отримали відповіді на проблемні питання та озвучили нові, які будуть розглядатися під час наступних зустрічей.

Додати коментар

Захисний код
Оновити