На сайті:

На сайті 132 гостей та відсутні користувачі

Онлайн майстерні з нагоди 30-річчя створення психологічної служби системи освіти України

26.04.21

У цьому році психологічна служба системи України відзначає 30-річчя з початку її створення. Упродовж всіх цих років фахівці психологічної служби системи освіти Івано-Франківської області надають якісну та кваліфіковану допомогу всім учасникам освітнього процесу, допомогу, яка здійснюється на наукових засадах і має на меті захист особистості, сприяння її повноцінному розвиткові та саморозвиткові. 21-23 квітня 2021 року в онлайн-форматі на платформі Zoom відбулася обласна конференція «Психологічні онлайн майстерні». Метою заходу було ознайомити практичних психологів та соціальних педагогів з інноваційними формами та методами діяльності для використання працівниками психологічної служби в корекційною-розвитковій, просвітницько-профілактичній та консультативній роботі. У заході взяло участь більше 200 фахівців психологічної служби Івано-Франківської області, а також гості конференції - фахівці Закарпатської, Донецької та Чернівецької областей. Їхній увазі було представлено 12 майстер-класів. З нагоди професійного свята вітання пролунали від Віталія Панка, директора УНМЦППСР, Романа Зуб’яка, ректора ІФОІППО, а також Людмили Підлипної, директорки ОЦППСР.

У цьому році психологічна служба системи України відзначає 30-річчя з початку її створення. Упродовж всіх цих років фахівці психологічної служби системи освіти Івано-Франківської області надають якісну та кваліфіковану допомогу всім учасникам освітнього процесу, допомогу, яка здійснюється на наукових засадах і має на меті захист особистості, сприяння її повноцінному розвиткові та саморозвиткові.

         21-23 квітня 2021 року в онлайн-форматі на платформі Zoom відбулася обласна конференція «Психологічні онлайн майстерні». Метою заходу було ознайомити практичних психологів та соціальних педагогів з інноваційними формами та методами діяльності для використання працівниками психологічної служби в корекційною-розвитковій, просвітницько-профілактичній та консультативній роботі.

У заході взяло участь більше 200 фахівців психологічної служби Івано-Франківської області, а також гості конференції - фахівці Закарпатської, Донецької та Чернівецької областей. Їхній увазі було представлено 12 майстер-класів.

З нагоди професійного свята вітання пролунали від Віталія Панка, директора УНМЦППСР, Романа Зуб’яка, ректора ІФОІППО, а також Людмили Підлипної, директорки ОЦППСР.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити