На сайті:

На сайті 109 гостей та відсутні користувачі

МЕТОДИКО-ДИДАКТИЧНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ «ВИКЛАДАННЯ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ В СУЧАСНИХ УМОВАХ. ПЛАНУВАННЯ УРОКУ»

30.04.21 

27-28 квітня 2021 року відбувся методико-дидактичний онлайн-семінар для вчителів німецької мови 5-6 класів Івано-Франківської області з теми: «Викладання німецької мови як іноземної в сучасних умовах. Планування уроку». Організатори заходу Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Ґете-інститут в Україні.

Мета семінару – підвищення професійної компетентності вчителів при плануванні уроку німецької мови. Упродовж двох днів 18 педагогів міста та області працювали в онлайн-форматі на платформі Zoom. Референтка семінару Наталія Вишивана ознайомила учасників з метою планування уроку, глобальними цілями навчання, ключовими питаннями та аспектами при плануванні уроку, фазами та методико-дидактичними принципами планування сучасного уроку.

889F51EE-3D23-4FB3-AAC7-347F16E18723

Під час заходу учителі отримали практичні ідеї та змоделювали власні плани навчальних занять, які успішно можна використовувати у процесі навчання. За результатами роботи усі учасники заходу отримають сертифікати (8 академічних годин).

Додати коментар

Захисний код
Оновити