На сайті:

На сайті 107 гостей та відсутні користувачі

СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЯК СТРАТЕГІЧНИЙ НАПРЯМ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

17.05.21

1Відповідно до плану роботи Івано-Франківського ОІППО 14 травня 2021 року для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів закладів освіти у рамках науково-методичного проєкту «Соціальне партнерство» на платформі Google Meet відбувся онлайн-семінар «Соціальне партнерство як основа формування інноваційного простору закладу освіти».

Його метою було підвищити рівень професійної компетентності педагогів щодо формування інноваційного простору закладу освіти на засадах соціального партнерства.

В онлайн-семінарі взяли участь 68 учасників.

У ході зустрічі Людмила Келембет, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ОІППО, розкрила роль соціального партнерства у формуванні інноваційного простору закладу освіти.

Оксана Фляк, завідувач лабораторії національного виховання ОІППО, ознайомила учасників зустрічі із змістом та особливостями меморандуму співпраці батьків, учнів та педагогів.

Оксана Риндич, методист лабораторії національного виховання ОІППО, окреслила важливість ролі партнерства з батьками як передумову реалізації Концепції Нової української школи.

Учасники зустрічі мали можливість взяти участь в інтерактивних вправах та отримати відповіді на актуальні для них питання.

2

3

5

6

7

Додати коментар

Захисний код
Оновити