На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Нагороджені

10.06.21

IMG-0763У приміщенні приватного ліцею «Католицький ліцей святого Василія Великого» 10 червня відбулась урочиста подія – нагородження переможців та учасників ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021”, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та обласної учнівської олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління.

Урочистості розпочав директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Віктор Кімакович, привітавши кращих педагогів Прикарпаття, учнів та їх наставників з перемогою. Він наголосив, що всі цьогорічні змагання відбувалися за особливих обставин – пандемії COVID-19, але і організатори, і учасники справилися з цим викликом.

Переможцями II (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року” стали: Наталія Бойчук, директор Бурштинської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 Бурштинської міської ради; Оксана Гошовська, учитель української мови та літератури Івано-Франківського приватного ліцею «Католицький ліцей святого Василія Великого»; Галина Горецька, учитель математики Коломийського ліцею № 9 Коломийської міської ради; Ольга Процак, учитель трудового навчання ОЗО «Отинійський ліцей» Отинійської селищної ради. Дипломи департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації та грошові сертифікати переможців, лауреатів та дипломантів конкурсу вручили Віктор Кімакович та Роман Зуб’як, ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Привітали з перемогою і нагородили переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України Ігор Цепенда, ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Надія Дерев’янко, директор обласного відділення Малої академії наук України.

Переможцям обласної учнівської олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління дипломи та грошові сертифікати вручили Віктор Кімакович та Дмитро Дзвінчук, професор кафедри публічного управління та адміністрування, директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

IMG-0879

IMG-0876

IMG-0874

IMG-0872

IMG-0863

IMG-0860

IMG-0849

IMG-0837

IMG-0826

IMG-0822

IMG-0813

IMG-0802

IMG-0789

IMG-0783

IMG-0772єIMG-0769

IMG-0765

IMG-0763

Додати коментар

Захисний код
Оновити